Tommy - Dućan na dlanu!

Vino crno Dingač 0,75 L

Vino Crno Dingač 0,75 L

19,99 €/kom

Cijena za j.m.: 26,65 €/l
Vrhunsko crno vino proizvedeno od suhvica prošaranog grožđa sorte Plavac Mali sa zaštićenog položaja Dingač na jugozapadnom dijelu pelješkog vinogorja.
Dingač je prvo hrvatsko zaštićeno vino (1961 g.) sa prosječnom urodom po trsu od 0,7 kg.
Vino Dingač je tamno rubinske boje sa bogatim i kompleksnim aromama i snažne taninske strukture.

Opis proizvoda

ProizvođačDingač-Skaramuča, 20244 Potomje, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Neto količina750 mL
Izjava o alergenimaSadrži sulfite.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.