Tommy - Dućan na dlanu!

Badel Plavac mali kvalitetno crno vino 1 L

Badel Plavac Mali Kvalitetno Crno Vino 1 L

5,49 €/kom

Cijena za j.m.: 5,49 €/l

Kvalitetno vino. Srednja i Južna Dalmacija. Vinogorje Pelješac. Otkrijte harmoniju i sklad Plavca malog. Doživite Dalmaciju, mjesto najznamenitijih crvenih vina.


Opis proizvoda

ProizvođačBadel 1862 d.d., Ulica grada Gospića 7, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Upute za upotrebu/pripremuPoslužuje se ohlađen na 18 °C uz morske specijalitete ili pak tamna pečena mesa
BrandBadel

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.