Tommy - Dućan na dlanu!

Vinea Vranac kvalitetno crno vino 3 L

Vinea Vranac Kvalitetno Crno Vino 3 L

9,99 €/kom

Cijena za j.m.: 3,33 €/l
Kvalitetno crno vino s oznakom zemljopisnog podrijetla Gevgelisko-Valandovsko vinogorje. Vino iz Republike Sjeverne Makedonije.

Opis proizvoda

ProizvođačVIZBA-VALANDOVO D.O.O.E.L., Nikole Kareva 6, 2460 Valandovo, Republika Sjeverna Makedonija
Zemlja/mjesto podrijetlaMakedonija
BrandVinea, Vranac
Neto količina3.000 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.