Tommy - Dućan na dlanu!

Violeta dnevni ulošci Sensitive 20 kom
%

Violeta Dnevni Ulošci Sensitive 20 Kom

1,19 €/kom

Cijena za j.m.: 0,06 €/kom

Akcija traje do 30.04.2024.

NC 30 dana: 1,49 €/kom

We care dnevni ulošci s ekstraktom kantariona iz Sensitive linije kreirani su od prozračnih materijala sa super mekanim i udobnim površinskim slojem. Pružaju ti sigurnu i pouzdanu zaštitu tijekom cijelog dana. Sadrže ekstrakt kantariona koji je cijenjen zbog svog blagotvornog djelovanja. Ima protuupalno i protugljivično svojstvo te djeluje preventivno u sprječavanju infekcija. Izuzetno su tanki i fleksibilni za tvoj potpuni osjećaj slobode prilikom nošenja.

Opis proizvoda

ProizvođačVioleta d.o.o., Stjepana Radića 21, 88340 Grude, Bosna i Hercegovina
Zemlja/mjesto podrijetlaBosna i Hercegovina
BrandVioleta
Neto količina20 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.