Violeta papirnate maramice Color 15 kom

Violeta Papirnate Maramice Color 15 Kom

2,95 €/kom

Cijena za j.m.: 0,20 €/kom
Violeta suhe maramice Color, svojim motivacijskim porukama na pakiranju i neodoljivim mirisom, popraviti će i najlošiji dan. Izrađene od 100% celuloze brinu da uslijed neugodnih alergija i prehlada, osjetljiva koža ne bude dodatno iritirana. Dermatološki su testirane i ne sadrže umjetna bjelila.

Opis proizvoda

ProizvođačVioleta d.o.o., Obrež Zelinski 55, 10380 Sveti Ivan Zelina, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaBosna i Hercegovina
BrandVioleta
Neto količina15 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.