Violeta papirnati ručnik troslojni clever cut 2 role

Violeta Papirnati Ručnik Troslojni Clever Cut 2 Role

2,49 €/kom

Cijena za j.m.: 1,25 €/kom
Teta Violeta clever cut kuhinjski ručnik dužine lista inovativno je rješenje za uštedu i ekonomičnost, ali i za mrlje za koje ne želimo iskoristiti cijeli list papira. Proizveden je od 100% celuloze te je u potpunosti siguran u kontaktu s hranom. Tri sloja omogućuju maksimalnu moć upijanja. Bojani print na papiru, dobiven je od boja koje se koriste u prehrambenoj industriji.

Opis proizvoda

ProizvođačLogistika Violeta d.o.o., Obrež Zelinski 55, 10380 Sv. Ivan Zelina, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandVioleta
Neto količina2 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.