Tommy - Dućan na dlanu!

Violeta vlažni toaletni papir s ekstraktom nevena 60 kom

Violeta Vlažni Toaletni Papir S Ekstraktom Nevena 60 Kom

2,26 €/kom

Cijena za j.m.: 0,04 €/kom
Violeta vlažni toaletni papir s ekstraktom nevena za potpunu njegu i svježinu osjetljivih dijelova tijela. Uz optimalan sadržaj vlage obogaćen je prirodnim ekstraktima kamilice i nevena, koji su poznati prijatelji u umirivanju iritirane i osjetljive kože. Osim biorazgradivog materijala može se odlagati u WC-školjku.

Opis proizvoda

ProizvođačVioleta d.o.o., Stjepana Radića 21, 88340 Grude, Bosna i Hercegovina
Zemlja/mjesto podrijetlaBosna i Hercegovina
BrandVioleta
Neto količina60 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.