Tommy - Dućan na dlanu!

Vir 80 higijenski ulošci 10 komada

Vir 80 Higijenski Ulošci 10 Komada

1,66 €/kom

Cijena za j.m.: 0,17 €/kom
Oblikuju se mekoćom i visokom upojnošću. Izrađeni su od 100 % prirodnih materijala. Namjenjeni su ženama koje imaju upale, alergije, osjetljivu kožu i porodiljma.

Opis proizvoda

ProizvođačTosama d.o.o., Šaranovičeva cesta 35, Vir, SI-1230 Domžale, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Upute za upotrebu/pripremuObojena strana - tekućinska barijera mora biti okrenuta suprotno od tela.
BrandVir

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.