VIR 90 Higijenski ulošci Classic Comfort 10 kom

VIR 90 Higijenski Ulošci Classic Comfort 10 Kom

1,45 €/kom

Cijena za j.m.: 0,15 €/kom
Higijenski ulošci Vir 90 Classic Comfort - sa novim anatomskim oblikom za bolje prijanjanje i dva kanala za brže upijanje.

Opis proizvoda

ProizvođačCELLTEX s. r. o. , Mokráň záhon 2, 821 04 Bratislava, Slovačka
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovačka
BrandVir 90
Neto količina10 kom

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.