Vitakraft Dental 3u1 dodatna hrana za pse 180 g

Vitakraft Dental 3u1 Dodatna Hrana Za Pse 180 G

2,65 €/kom

Cijena za j.m.: 14,72 €/kg
Zubni plak i kamenac najčešći su problem kod pasa, pa Dental 3u1 štapići sadrže kombinaciju aktivnih sastojaka koji zamjetno pomažu u čišćenju i njezi zuba. Bez šećera, pogodno za pse teže od 10 kg, učinkovita zaštita od plaka, kamenca i gingivitisa, 7 štapića.

Opis proizvoda

ProizvođačVitakraft pet care GmbH & Co. KG, In den Ellern 27,28832 Achim, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na hladnom i suhom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuPREPORUČENI NAČIN HRANJENJA: Za aktivnu pomoć pri zaštiti zdravlja zuba za vrlo male pse teške do 4 kg - jedan štapić dnevno. Za aktivnu pomoć pri zaštiti zdravlja zuba za male pse teške do 10 kg - jedan štapić dnevno. Za aktivnu pomoć pri zaštiti zdravlja zuba za pse srednje veličine i velike pse teške više od 10 kg - jedan štapić dnevno.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.