Vitakraft ogrlica protiv parazita za pse 75 cm

Vitakraft Ogrlica Protiv Parazita Za Pse 75 Cm

5,97 €/kom

Cijena za j.m.: 5,97 €/kom

Ogrlica protiv svih vrsta parazita za pse.


Opis proizvoda

ProizvođačVitakraft pet care GmbH & Co. KG, In den Ellern 27,28832 Achim, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece. Nije pogodno za pse mlađe od 4 mjeseca. Ova je ogrlica opremljena sigurnosnim sustavom, tako da se odvaja ako postoji opasnost od gušenja.
Upute za upotrebu/pripremuPovucite jezičak da biste razmaknuli ovratnik. Ovratnik postavite oko vrata životinje tako da se dva prsta mogu lako smjestiti između vrata i okovratnika. Odrežite višak. Nema potrebe za uklanjanjem okovratnika za vrijeme kupanja vaše životinje. Proizvod djeluje odmah – zamijenite zaštitnu ogrlicu nakon 4 mjeseca ili ako dođe do ponovne zaraze parazitima kako biste osigurali trajnu zaštitu vašeg psa. Nakon upotrebe odložite ambalažu i ogrlice.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.