Tommy - Dućan na dlanu!

Vitamin well defence 0,5 L

Vitamin Well Defence 0,5 L

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 3,98 €/l
Vitamin Well Defence sadrži vitamine C, B12 i cink koji pridonosi normalnom funkcioniranju imunološkog sustava. Također sadrži ekstrakte bazge i zelenog čaja. Funkcionalno piće oplemenjeno vitaminima i mineralima, elektrolitima, aminokiselinama te biljnim i voćnim ekstraktima.

Opis proizvoda

ProizvođačVitamin Well AB, Garvargatan 9, 11221 Stockholm, Sweden
Zemlja/mjesto podrijetlaŠvedska
Uvjeti čuvanjaČuvati na sobnoj temperaturi, zaštićeno od direktnog sunčevog svjetla.
Upute za upotrebu/pripremuOtvoreno upotrijebiti u roku jednog dana.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)71/17
Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)4,2
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0,025
Kalcij (mg)0,025
Kalcij PU (%)0,003

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.