Vlažne maramice 20 kom

Vlažne Maramice 20 Kom

3,98 €/kom

Cijena za j.m.: 0,20 €/kom
Samo jednim potezom čiste, daju sjaj i štite. Pružaju zaštitu od UV zraka. Koristiti na plastiku i vinil, s mat efektom. Miris limuna.

Opis proizvoda

ProizvođačArmored Auto UK Ltd., PO Box 557, Brentford TW8 9UX, Engleska
Zemlja/mjesto podrijetlaEngleska
BrandArmorall
Neto količina20 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.