Tommy - Dućan na dlanu!

Vobro Frutti di Mare bombonijera 45 g

Vobro Frutti Di Mare Bombonijera 45 G

0,99 €/kom

Cijena za j.m.: 22,00 €/kg
Jedinstveni oblik i izuzetan okus. To je opis modernih čokoladnih kutija Frutti di Mare, prepunih oblika poput morskih plodova. Predivan sastav bijele i tamne čokolade, s punjenjem.

Opis proizvoda

ProizvođačVobro Sp. Z.o.o., ul. Podgorna 78, 87-300 Brodnica, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandVobro

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.343/562
Masti (g)36
od kojih zasićene masne kiseline (g)20
Ugljikohidrati (g)53
Bjelančevine (g)7,8
Sol (g)0,3
Kalcij (mg)0,3
Kalcij PU (%)0,038

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.