Frutek Voćna kašica s jogurtom 8+ mj. 100 g

Frutek Voćna Kašica S Jogurtom 8+ Mj. 100 G

1,39 €/kom

Cijena za j.m.: 13,90 €/kg
Frutek voćna kašica s jogurtom praktičan je i uravnotežen obrok za bebe starije od 8 mjeseci. Pakirana u praktičnoj vrećici koja potiče djecu na samostalno hranjenje, sadržaj kašice se jednostavno istiskuje i konzumira direktno iz vrećice te dodatni pribor nije potreban. Bez dodanog je šećera jer sadrži prirodne šećere iz voća. Ukusna Frutek voćna kašica s jogurtom oduševit će i manje i veće mališane, a istovremeno pružiti sve potrebne nutrijente i zasititi male trbuščiće. Ne sadrži gluten, umjetna bojila, arome i konzervanse.

Opis proizvoda

ProizvođačFructal d.o.o., Tovarniška cesta 7, 5270 Ajdovščina, Slovenija
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovenija
Uvjeti čuvanjaNeotvoren proizvod čuvati na sobnoj temperaturi.Odmah spremno za direktnu konzumaciju. Prije upotrebe provjerite je li ambalaža neoštećena i originalno zatvorena.Protresti prije otvaranja. Otvoren proizvod treba čuvati u hladnjaku do + 7 °C i potrošiti u roku od 24 sata.
BrandFrutek

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)234/55
Masti (g)0,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,14
Ugljikohidrati (g)11,4
od kojih šećeri (g)11,4
Bjelančevine (g)0,6
Sol (g)0,13

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.