Tommy - Dućan na dlanu!

Tommy - Dućan na dlanu!

Lipički Studenac Gazirana prirodna mineralna voda 1,5 L

Lipički Studenac Gazirana Prirodna Mineralna Voda 1,5 L

0,77 €/kom

5,79 kn/kom
Cijena za j.m.: 0,51 €/l(3,86 kn/l)

Gazirana prirodna voda Lipički Studenac Grofova vrela puni se iz izvora Grofova vrela, Lipik i odvojeni su joj nestabilni spojevi željeza, magnana i sumpra.


Opis proizvoda

ProizvođačStudenac d.o.o., Matije Gupca 120, 34551 Lipik, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska, EU
BrandLipički Studenac
Neto količina1,5 l

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.


Fiksni tečaj konverzije1 € =7,53450 kn