Studena Prirodna izvorska voda 1,5 L
%

Studena Prirodna Izvorska Voda 1,5 L

0,69 €/kom

Cijena za j.m.: 0,46 €/l

Akcija traje do 24.07.2024.

NC 30 dana: 0,79 €/kom

Prirodna izvorska voda Studena puni se iz izvora Studena - Pakračko gorje i odvojeni su joj nestabilni spojevi željeza, mangana i sumpora.


Opis proizvoda

ProizvođačStudenac d.o.o., Matije Gupca 120, 34551 Lipik, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska, EU
BrandStudena
Neto količina1,5 l

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.