Tommy - Dućan na dlanu!

Listerine Fresh Burst Vodica za usta 250 mL

Listerine Fresh Burst Vodica Za Usta 250 ML

4,15 €/kom

Cijena za j.m.: 16,60 €/l

Listerine vodica za ispiranje usta Freshburst© štiti vaše zube i desni od bakterija koje uzrokuju nastajanje karijesa. Izuzetno je učinkovita u uništavanju bakterija koje se nalaze u prostorima između zuba te prodire u teško dostupna mjesta uklanjajući nakupljene nečistoće.


Opis proizvoda

ProizvođačJohnson & Johnson GmbHJohnson & Johnson Platz 2, 41470 Neuss, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija, EU
Upute za upotrebu/pripremuNanosi se nakon svakog obroka ili pranja zuba. Vrijeme oralnog ispiranja navedeno je na pakiranju. Prije upotrebe protresti.
BrandListerine

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.