Tommy - Dućan na dlanu!

Domax vreće za domaćinstvo zapremina: 5 L 1 pak 20 kom

Domax Vreće Za Domaćinstvo Zapremina: 5 L 1 Pak 20 Kom

0,93 €/kom

Cijena za j.m.: 0,05 €/kom

Domax višenamjenske vrećice za domaćinstvo mogu služiti za pakiranje, čuvanje i zamrzavanje voća, povrća i ostalih živežnih proizvoda.


Opis proizvoda

ProizvođačWeltplast d.o.o., Velika cesta 33, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandDomax
Neto količina20 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.