Tommy - Dućan na dlanu!

Domax vrećice za domaćinstvo zapremnina 2 L

Domax Vrećice Za Domaćinstvo Zapremnina 2 L

0,53 €/kom

Cijena za j.m.: 0,27 €/l

Vrećice za domaćinstvo. Dimenzije: 200 x 350 mm. Zapremnina: 2 l. Količina: 40 kom. Napomena: Domax višenamjenske vrećice za domaćinstvo mogu služiti za pakiranje, čuvanje i zamrzavanje voća i povrća i ostalih živežnih proizvoda. Domax vrećice nisu igračke. Vrećice držite izvan dohvata djece i ne navalačite ih na glavu! Domax vrećice izrađene su od visoko kvalitetnog polietilena visoke gustoće. Ove plastične vrečice su reciklirajuće, ne onečišćuju okoliš te su ekološki potpuno prihvatljive.


Opis proizvoda

ProizvođačProizvedeno za: Tommy d.o.o. Domovinskog rata 93, 21000 Split, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaVrećice držite izvan dohvata djece i ne navalačite ih na glavu.
BrandDomax

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.