Tommy - Dućan na dlanu!

Alpro sojino vrhnje za kuhanje 250 ml

Alpro Sojino Vrhnje Za Kuhanje 250 Ml

2,49 €/kom

Cijena za j.m.: 9,96 €/l
Alpro sojino vrhnje za kuhanje lagane je teksture i bogatog okusa, a obogatit će svako jelo. Savršeno nadopunjuje salate, tjestenine ili umake uz meso. Alpro sojino vrhnje za kuhanje lako je probavljivo jer u sebi ne sadrži laktozu ili gluten. Ne sadrži ni životinjske sastojke i masti ili sastojke životinjskog podrijetla pa je pogodno i za vegane. Alpro sojino vrhnje za kuhanje obogatit će vaše kulinarske čarolije bez opterećenja za probavu.

Opis proizvoda

ProizvođačAlpro C.V.A., Vlamingstraat 28, 8560 Wevelgem, Belgija
Zemlja/mjesto podrijetlaBelgija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu na temperaturi do 25 °C. Nakon otvaranja držati u hladnjaku (max. 7°C) i upotrijebiti u sljedećih 5 dana.
BrandAlpro

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)587/142
Masti (g)14
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,3
Ugljikohidrati (g)1,2
od kojih šećeri (g)1,2
Bjelančevine (g)2
Sol (g)0,14

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.