Tommy - Dućan na dlanu!

Dukat Brzo&Fino vrhnje za kuhanje 500 g

Dukat Brzo&Fino Vrhnje Za Kuhanje 500 G

2,99 €/kom

Cijena za j.m.: 5,98 €/kg

Vrhnje za kuhanje. Sterilizirano. Brzo & Fino vrhnje za kuhanje velika je pomoć u kuhinji, posebno kod pripreme brzih i jednostavnih jela. Može se koristiti za pripremu ili kao dodatak jelu, kojemu će podariti punoću okusa, a vama užitak lakoće i brzine kuhanja.


Opis proizvoda

ProizvođačDUKAT d.d., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaNeotvoreno se može čuvati na sobnoj temperaturi a nakon otvaranja čuvati u uspravnom položaju i poželjno konzumirati u roku od tri dana.
BrandBrzo&Fino

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)851/206
Masti (g)20
od kojih zasićene masne kiseline (g)15
Ugljikohidrati (g)4
od kojih šećeri (g)3,4
Bjelančevine (g)2,5
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.