Dukat vrhnje za šlag 33% m.m. 500 g

Dukat Vrhnje Za Šlag 33% M.m. 500 G

3,85 €/kom

Cijena za j.m.: 7,70 €/kg

Vrhnje za šlag, sterilizirano.


Opis proizvoda

ProizvođačDUKAT d.d., Marijana Čavića 9, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaNeotvoreno se može čuvati na sobnnoj temperaturi, a nakon otvaran.ja držati u hladnjaku i potrošiti u što kraćem roku
Upute za upotrebu/pripremuPrije upjenjavanja, vrhnje ohladite u hladnjaku najmanje 24 sata na temperaturi ispod +8 °C. Ohlađeno vrhnje prije izlijevanja protresite, te tucite mikserom u uskoj posudi do postizanja čvrstog šlaga. Pripremljeni šlag preporučujemo za sve vrste slastica.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.304/317
Masti (g)33
od kojih zasićene masne kiseline (g)21,2
Ugljikohidrati (g)2,7
od kojih šećeri (g)2,7
Bjelančevine (g)2,2
Sol (g)0,08

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.