Meggle Creme Patisserie vrhnje za šlag 500 ml

Meggle Creme Patisserie Vrhnje Za Šlag 500 Ml

2,25 €/kom

Cijena za j.m.: 4,50 €/l

Želite li gustu i čvrstu dekoraciju neodoljivog okusa ili dodatak vašim slatkim kulinarskim djelima posegnite za Meggle Creme Patisserie pripravkom za šlag s biljnom masti. Od teksture do okusa, apsolutno je savršen! Lagan i ukusan, Meggle Creme Patisserie pripravak za šlag s biljnom masti u pakiranju od 1 litre dragocjen je u pripremi nezaboravnih delicija. Koristite ga za voćne salate, torte, kolače ili kao savršen dodatak omiljenog kavi.


Opis proizvoda

ProizvođačRajo a.s. Studena 35, 82355 Bratislava, Slovačka
Zemlja/mjesto podrijetlaSlovačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +4°C do +20°C.
BrandMeggle

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.275/300
Masti (g)28
od kojih zasićene masne kiseline (g)27
Ugljikohidrati (g)12
od kojih šećeri (g)12
Bjelančevine (g)0,8
Sol (g)0,1

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.