Waltz kako krem namaz u posudi 500 g

Waltz Kako Krem Namaz U Posudi 500 G

2,65 €/kom

Cijena za j.m.: 5,30 €/kg
Prava sreća je započeti dan s obitelji. Čaša mlijeka, kriška slatkog namaza i dan može početi. Sve čari tog ukusa su stale u samo jednu kanticu. Uočiti ćete razliku.

Opis proizvoda

ProizvođačĆatić company d.o.o., Ivanje bb, 31300 Prijepolje, Srbija
Zemlja/mjesto podrijetlaSrbija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom oko temperature 20 C, bez izlaganja direktnom sunčevom svjetlu.
BrandĆatić

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.322/512
Masti (g)32,8
od kojih zasićene masne kiseline (g)4,5
Ugljikohidrati (g)60,7
Bjelančevine (g)4,4
Sol (g)0,2
Kalcij (mg)0,2
Kalcij PU (%)0,025

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.