Tommy - Dućan na dlanu!

WC Net gel za odčepljivanje odvoda 1 L

WC Net Gel Za Odčepljivanje Odvoda 1 L

5,69 €/kom

Cijena za j.m.: 5,69 €/l
WC NET energy gel za odčepljivanje odvoda vrlo efikasno se bori protiv začepljenih i nečistih odvoda. Moćan proizvod za čišćenje odvodnih cijevi svojim jakim učinkom eliminira sve vrste zaprljanja u cijevima. Zahvaljujući aktivnoj formuli cijevi postaju čiste, a vaš odvod ponovno normalno funkcionira. Trebate li učinkovito sredstvo koje će pročistiti odvodne cijevi u vašem domu i omogućiti funkcionalno protjecanje vode - WC NET energy gel za odčepljivanje odvoda je odličan izbor.

Opis proizvoda

ProizvođačBolton Manitoba S.p.A., Via Pirelli 19, Milan, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Upute za upotrebu/pripremuIzlijte polovicu boce u odvod. Nemojte uklanjati stajaću vodu. Ne dolijevajte vruću vodu i nemojte koristiti mehaničke odčepljivače. Pustite da djeluje barem 15 minuta. U slučaju tvrdokornih začepljenja ostavite djelovati cijelu noć. Gel će prodrijeti u cijevi i ukloniti i najtvrdokornija začepljenja.
BrandWC Net

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.