Tommy - Dućan na dlanu!

Wc net kruti uložak Ocean blue 38 g

Wc Net Kruti Uložak Ocean Blue 38 G

3,99 €/kom

Cijena za j.m.: 105,00 €/kg
WC NET kruti uložak Ocean pruža trostruki učinak, posebna formula s aktivnim kisikom jamči higijenu i čistoću. Zahvaljujući esencijalnim uljima koje sadrži, ispušta ugodan i intenzivan čisti miris. Također posebna formula pomaže u sprečavanju stvaranja kamenca na vašoj WC školjki.

Opis proizvoda

ProizvođačBolton Manitoba S.p.A., Via Pirelli 19, Milan, Italija
Zemlja/mjesto podrijetlaItalija
Uvjeti čuvanjaČuvati izvan dohvata djece
BrandWc net

Nutritivne vrijednosti

Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.