Ballantine Whiskey 0,7 L

Ballantine Whiskey 0,7 L

15,99 €/kom

Cijena za j.m.: 22,84 €/l
Ballantine Finest je škotski viski izvrsne kvalitete. Korištenjem samo najfinijih viskija od slada i zrna, rezultat je jedinstven i elegantan. Savršen spoj autentičnosti i nadahnuća.

Opis proizvoda

ProizvođačGeorge Ballantine & Son, Dumbarton, Škotska, Velika Britanija
Zemlja/mjesto podrijetlaVelika Britanija
BrandBallantine
Neto količina700 mL

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.