Tommy - Dućan na dlanu!

Wilkinson jednokratni brijač Sword Xtreme3 3 KOM + GRATIS 1 KOM

Wilkinson Jednokratni Brijač Sword Xtreme3 3 KOM + GRATIS 1 KOM

5,49 €/kom

Cijena za j.m.: 1,37 €/kom
Wilkinson Sword Xtreme3 Sensitive jednokratni je muški brijač s tri fleksibilne oštrice na pokretnoj glavi brijača. Lubrikantna traka sadrži vitamin E i aloe veru za smanjenje iritacije kože. Lagana gumirana drška omogućuje preciznije rukovanje prilikom brijanja. Xtreme3 Sensitive brijač sadrži i posebnu tehnologiju koja smanjuje mogućnost zadržavanja dlačica između oštrica kako bi brijač ostao čist i oštar i nakon višestrukog korištenja.

Opis proizvoda

ProizvođačWilkinson Sword GmbH, Schützenstr. 110 D-42659 Solingen, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaČeška Republika
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu.
BrandWilkinson

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.