Woolite deterdžent za rublje Dark 1,8 L

Woolite Deterdžent Za Rublje Dark 1,8 L

11,99 €/kom

Cijena za j.m.: 6,66 €/l
Želite da rublje iz vaše perilice uvijek izađe savršeno čisto i bez mrlja? Gel za pranje Woolite Darks, Denim & Black će vam ispuniti ovu želju. Njegova svježina, miris i čistoća će vas pratiti od izvlačenja rublja iz perilic Karakteristike: čuva dugotrajnu svježinu rublja;
održava boju vaše odjeće intenzivnom;
prodire duboko u vlakna, uklanjajući i najtvrdokornije mrlje do oblačenja vaših omiljenih odjevnih komada.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaEuropska Unija
BrandWoolite
Neto količina1.800 mL
Izjava o alergenimaMože izazvati alergijsku reakciju.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.