Yippy šampanjac višnja 0,75 L

Yippy Šampanjac Višnja 0,75 L

3,19 €/kom

Cijena za j.m.: 4,25 €/l
Yippy šampanjci omogućuju da i djeca uživaju u otvaranju šampanjca! U rozoj boji okusa višnje.

Opis proizvoda

ProizvođačRAUCH Hungaria Kft, Kiskaroshid u. 2 H-1171 Budapest, Hungary
Zemlja/mjesto podrijetlaMađarska
Uvjeti čuvanjaNakon otvaranja čuvati na hladnom, konzumirati u roku 3 dana.
Upute za upotrebu/pripremuBoca je pod pritiskom. Otvoriti u prisustvu odrasle osobe. Pri otvaranju pridržite čep. Poslužiti hladno.

Nutritivne vrijednosti

Masti (g)0
od kojih zasićene masne kiseline (g)0
Ugljikohidrati (g)0
od kojih šećeri (g)0
Bjelančevine (g)0
Sol (g)0
Kalcij (mg)0
Kalcij PU (%)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.