Tommy - Dućan na dlanu!

Ledo Zagrebački odrezak 400 g

Ledo Zagrebački Odrezak 400 G

6,99 €/kom

Cijena za j.m.: 17,48 €/kg

Ledo Zagrebački odrezak 400g načinjen je od 100% svinjskog mesa u panadi od pšeničnog brašna te je punjen šunkom i sirom. U kutijici se nalaze 4 panirana odreska koji su odmah spremni za pečenje bez prethodnog odmrzavanja, a za njihovu pripremu potrebno je samo 6 do 7 minuta na tavi. Zagrebački odrezak klasik je koji vole i veliki i mali, a obično ga jedemo samo u posebnim prilikama. Kako bi svaki dan svojoj obitelji priuštili pravu gozbu, potražite ovo omiljeno jelo u Ledo škrinji.


Opis proizvoda

ProizvođačSC CONVENIENCE PROD SRL, Ilfov, Tunari, Rumunjska.
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od -18°C ili nižoj.
Upute za upotrebu/pripremuFriteza: pržite proizvod bez odmrzavanja u prethodno zagrijanom ulju na 170°C 3 minute, izvadite proizvod iz ulja na minutu držeći ga iznad ulja u mrežici friteze. Nakon toga vratite proizvod na još 1 minutu u zagrijano ulje. Tava: zagrijte veću količinu ulja u tavi, toliko da proizvod slobodno pliva, u protivnom ce doći do zagaranja obložne mase (panade). Proizvod bez odmrzavanja stavite u prethodno zagrijano ulje i pržite cca 6 do 7 minuta, dok ne poprimi svjetlo žutu boju.
BrandLedo

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)887/212
Masti (g)9,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)2,3
Ugljikohidrati (g)17
od kojih šećeri (g)0,8
Bjelančevine (g)15
Sol (g)2,4

Slični proizvodi


Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.