Nestlé Nan Optipro 2 zamjensko mlijeko 800 g

Nestlé Nan Optipro 2 Zamjensko Mlijeko 800 G

18,49 €/kom

Cijena za j.m.: 23,11 €/kg
Nestlé NAN Optipro 2 je prijelazna mliječna hrana za bebe starije od 6 mjeseci s dodatkom kulture Lactobacillus reuteri u pakiranju od 800 g i koristi se kao tekući dio prehrane, a posebno je pogodna za nastavak prehrane s NAN Optipro 1. Optipro je jedinstveni Nestlé proces proizvodnje mliječnih formula koji sadržava Lb. reuteri kulturu i DHA kako je propisano zakonodavstvom za svu početnu hranu za dojenčad. Majčino mlijeko je najbolja hrana za dojenče. Posavjetujte se sa svojim zdravstvenim djelatnikom prije donošenja odluke o početku korištenja početne mliječne hrane.

Opis proizvoda

ProizvođačNestlé France SAS14 Rue des Fabriqués, 02450 Boué, Francuska
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaNeotvoreno čuvati na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi.
BrandNestlé, Nan

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)282/67
Masti (g)3,2
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,8
Ugljikohidrati (g)8,4
od kojih šećeri (g)8,4
Bjelančevine (g)1,1
Sol (g)0

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.