Tommy - Dućan na dlanu!

Trixline Žarulja E27 75W 1 kom

Trixline Žarulja E27 75W 1 Kom

0,69 €/kom

Cijena za j.m.: 0,69 €/kom

Posebna žarulja visoke otpornosti na ekstremne temperature. Dizajnirano za industrijsku uporabu u okolišu s temperaturom od -30°C do 70°C. Emitira svjetlost tople bijele boje.


Opis proizvoda

ProizvođačBATERIE CENTRUM s.r.o, Rični 974/2, 739 32 Vratimov, Češka
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
BrandTrixline
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.