Zewa Papirnati ručnik Sparblatt 4 kom

Zewa Papirnati Ručnik Sparblatt 4 Kom

6,64 €/kom

Cijena za j.m.: 1,66 €/kom

Zewa Wisch & Weg Extra Lang papirnati ručnici idealni su za čišćenje cijelog doma. Višenamjenski i savršen asistent koji vam pomaže u čišćenju kućanstva, Zewa Wisch & Weg Extra Lang dvoslojni kuhinjski ručnici, lijepog su klasičnog dizajna, visoke kvalitete te imaju iznimno veliku moć upijanja. Mogu se namočiti i ocijediti.Načinjeni su od čiste celuloze i s njima možete brisati, čistiti, ribati, ulaštiti ili ih koristiti kao salvete.


Opis proizvoda

ProizvođačEssity Operations Mannheim GmbH, Sandhofer Strasse 176, D-68305 Mannheim, Germany
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandZewa
Neto količina4 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.