Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka zimska salama 300 g

Podravka Zimska Salama 300 G

5,99 €/kom

Cijena za j.m.: 19,97 €/kg

Dimljena trajna kobasica. Jedan od najpopularnijih Podravka mesnih proizvoda ponosi se svojom dugom tradicijom. Vašu vjernost dugi niz godina osvaja odabirom idealne kombinacije svinjskog mesa i posebne mješavine začina. Neka vas naziv ne ograničava - Zimska je pravi izbor u bilo koje doba godine i u bilo kojoj kombinaciji na stolu.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +1°C do +7°C.
Upute za upotrebu/pripremuOvitak kobasice nije jestiv.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.988/480
Masti (g)42
od kojih zasićene masne kiseline (g)16
Ugljikohidrati (g)3,3
od kojih šećeri (g)0,4
Bjelančevine (g)23
Sol (g)3,6

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.