Nestle žitna pločica čokolada i banana 35 g

Nestle Žitna Pločica Čokolada I Banana 35 G

0,79 €/kom

Cijena za j.m.: 22,57 €/kg
NESTLÉ® MUSLI žitne pločice sadrže cjelovito zrno i dolaze u dva neodoljiva okus: čokolada i čokolada i banana. NESTLÉ® MUSLI Chocolate & Banana žitna pločica neodoljivog je okusa čokolade i banane te je idealan izbor za brz i ukusan međuobrok. NESTLÉ® MUSLI Chocolate & Banana žitna pločica s komadićima čokolade i banane savršena je kombinacija okusa i sastava koja sadrži prirodnu aromu. S cjelovitim zrnom zobi, s komadićima čokolade i banane, prirodna aroma, idealan međuobrok.

Opis proizvoda

ProizvođačCEREAL PARTNERS POLAND Torun-Pacific Sp.z.o.o. 87-100 Torun, ul. Szosa Lubicka 38/58, Poljska
Zemlja/mjesto podrijetlaPoljska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandNestle

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.664/395
Masti (g)10,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)6
Ugljikohidrati (g)68,3
od kojih šećeri (g)21,5
Bjelančevine (g)6,6
Sol (g)0,29

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.