Corny Big žitna pločica s brusnicom 50 g

Corny Big Žitna Pločica S Brusnicom 50 G

0,99 €/kom

Cijena za j.m.: 19,80 €/kg

Corny big žitna pločica s brusnicom savršen je dodatak prehrani. Sadrži mnogo vitamina, minerala i vlakana potrebnih za uravnoteženu prehranu. Ukusan spoj cjelovitih žitarica.


Opis proizvoda

ProizvođačSchwartauer Werke GmbH & Co. KGaA, Lübecker Str. 49-55, 23608 Bad Schwartau, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
Upute za upotrebu/pripremuOtvorite i maknite foliju na žitnoj pločici, te je žitna pločica spremna za konzumaciju.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.651/391
Masti (g)8
od kojih zasićene masne kiseline (g)5,6
Ugljikohidrati (g)71,8
od kojih šećeri (g)33
Bjelančevine (g)5,5
Sol (g)0,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.