Corny Big žitna pločica s kakaom i mliječnim punjenjem 40 g

Corny Big Žitna Pločica S Kakaom I Mliječnim Punjenjem 40 G

0,99 €/kom

Cijena za j.m.: 24,75 €/kg
Corny© BIG žitna pločica s kakaom i mliječnim punjenjem sadrži mnogo vitamina, minerala i vlakana potrebnih za uravnoteženu prehranu. Savršen je dodatak prehrani i izvor energije kada vam je potrebna užina. Kakao i mliječno punjenje u kombinaciji s cjelovitim žitaricama, medom i ostalim pažljivo biranim sastojcima razmazit će vaša nepca. Corny© BIG žitna pločica s kakaom i mliječnim punjenjem ne sadrži umjetne boje ni konzervanse.

Opis proizvoda

ProizvođačSchwartauer Werke GmbH & Co. KGaA, Lübecker Str. 49-55, 23608 Bad Schwartau, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu
BrandCorny

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.964/469
Masti (g)21,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)18,2
Ugljikohidrati (g)59,5
Bjelančevine (g)6,5
Sol (g)0,43
Kalcij (mg)0,43
Kalcij PU (%)0,054

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.