Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka Lino crunch žitne kuglice 225 g

Podravka Lino Crunch Žitne Kuglice 225 G

3,09 €/kom

Cijena za j.m.: 13,73 €/kg

Za zdrav i ukusan doručak potrebne su vam samo ove žitne kuglice koje sadrže 61% žitarica čokoladnog okusa. Obogaćene su s čak 8 vitamina, željezom i kalcijem. Jednostavna priprema s mlijekom Lino Crunch čini uravnoteženim i hranjivim doručkom za sve uzraste.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu i sobnoj temperaturi.
Upute za upotrebu/pripremuU 30 g proizvoda dodati 125 ml mlijeka

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.623/383
Masti (g)3,6
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,5
Ugljikohidrati (g)81
od kojih šećeri (g)36
Bjelančevine (g)7
Sol (g)0,63

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.