Tommy - Dućan na dlanu!

Podravka Lino Žitne pahuljice punjene kakao kremom 250 g

Podravka Lino Žitne Pahuljice Punjene Kakao Kremom 250 G

3,19 €/kom

Cijena za j.m.: 12,76 €/kg

Izvana uživajte u hrskavom okusu čokolade, iznutra u okusu Lino lade. Jednostavni za pripremu, ovi se žitni jastučići mogu jesti za doručak s mlijekom ili bez njega, kao hrskava i slasna suha užina pogodna za sve uzraste.


Opis proizvoda

ProizvođačPodravka d.d., Ul. Ante Starčevića 32, 48000 Koprivnica, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom mjestu pri sobnoj temperaturi.
BrandPodravka, Lino

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.817/432
Masti (g)14
od kojih zasićene masne kiseline (g)3
Ugljikohidrati (g)69
od kojih šećeri (g)35
Bjelančevine (g)6
Sol (g)0,63

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.