Advent PrimaVita Žitne pahuljice bez dodanog šećera 400 g

Advent PrimaVita Žitne Pahuljice Bez Dodanog Šećera 400 G

2,55 €/kom

Cijena za j.m.: 6,38 €/kg
Prigodne za kombinaciju u mlijeku, jogurtu ili voćnom soku te u kombinaciji sa svježim ili suhim voćem, kompotom, müslima ili sladoledom.
Nizak sadržaj masti. Izvor vlakana.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
BrandAdvent, Prima Vita
Neto količina400 g
Sastojci/sastavžitarice 98%,(kukuruzna krupica, pšenična posije,pšenično crno brašno,integralno ješmeno i pšenično brašno,zobene klice s posijama),sol.Sadrži gluten.Sadrži prirodno prisutne šećere.

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.482/351
Masti (g)2
od kojih zasićene masne kiseline (g)0,35
Ugljikohidrati (g)65
od kojih šećeri (g)2,1
Bjelančevine (g)10,3
Sol (g)1,8

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.