Tommy - Dućan na dlanu!

Bruggen zobene pahuljice 500 g

Bruggen Zobene Pahuljice 500 G

1,49 €/kom

Cijena za j.m.: 2,98 €/l

Brüggen zobene pahuljice extra sadrže sve što je potrebno za zdrav i ukusan početak dana. Bogate su vitaminima i mineralima koji su neophodni za normalno funkcioniranje organizma. Brüggen zobene pahuljice extra sastoje se od čiste finske zobi koja je poznata po svojoj svijetloj boji i izrazito visokoj hranjivoj vrijednosti. Potpuno su prirodan proizvod, bez umjetnih boja i aroma.


Opis proizvoda

ProizvođačH & J. Bruggen KG, Gertudenstrasse 15, 23568 Lubeck, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
BrandDupin
Neto količina500 mL

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.566/372
Masti (g)7
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,3
Ugljikohidrati (g)58,7
od kojih šećeri (g)0,7
Bjelančevine (g)13,5
Sol (g)0,02

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.