Tommy - Dućan na dlanu!

Ekozona BIO zobene pahuljice sitne 500 g

Ekozona BIO Zobene Pahuljice Sitne 500 G

1,99 €/kom

Cijena za j.m.: 3,98 €/kg
Ekozona. Zobene sitne pahuljice, mlinski proizvod. Gotov proizvod od žitarica, žitne pahuljice. Od ekološke zobi, osvježavajućeg neutralnog okusa, odlične u kombinaciji s mlijekom i suhim voćem uz dodatak cimeta. 100% ekoproizvod.

Opis proizvoda

Zemlja/mjesto podrijetlaLatvija
Uvjeti čuvanjaČuvati na suhom i hladnom mjestu.
BrandEkozona
Neto količina500 g

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)1.391/332
Masti (g)7,1
od kojih zasićene masne kiseline (g)1,5
Ugljikohidrati (g)55,7
od kojih šećeri (g)1,1
Bjelančevine (g)10,7
Sol (g)0,02

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.