Tommy - Dućan na dlanu!

Zorina mast, 50 ml

Zorina Mast, 50 Ml

6,64 €/kom

Cijena za j.m.: 132,80 €/kg

Zorina mast-mast za nadraženu kožu.


Opis proizvoda

ProizvođačPECULIARI-Obrt za proizvodnju i usluge, sv. Mihovila 5/K, 21204 Dugopolje, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od 12 °C do 20 °C, izvan dohvata djece.
Upute za upotrebu/pripremuNadraženu površinu kože namazati slojem Zorine masti i ne prekrivati tretirani dio. Poželjno je ponoviti mazanje više puta dnevno (3-4 puta), kada se sloj masti upije u kožu. Nadraženu površinu kože jednom tjedno možete pročistiti kuhanom, toplom kamilicom koristeći sterilnu gazu. Gazu natopljenu kamilicom, ostaviti na tretiranoj površini 15-ak minuta, nakon čega se nanese novi sloj Zorine masti. U kombinaciji s kamilicom Zorina mast pomaže fleksibilnosti i pročišćavanju kože.

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.