Tommy - Dućan na dlanu!

Bayernland zrnati sir 200 g

Bayernland Zrnati Sir 200 G

2,25 €/kom

Cijena za j.m.: 11,25 €/kg

Kerniger Bayernland svježi sir u zrncima sadrži nizak udio masnoće te visok udio čistih bjelančevina/proteina što je idealno za sportaše zbog očuvanja željene mišićne mase.


Opis proizvoda

ProizvođačBayernland Eg, Breslauer Strase 406, 90471 Nurnberg, Njemačka
Zemlja/mjesto podrijetlaNjemačka
Uvjeti čuvanjaČuvati pri temperaturi od +4 °C do +8 °C.
BrandBayernland

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)386/92
Masti (g)4
od kojih zasićene masne kiseline (g)2,6
Ugljikohidrati (g)1
od kojih šećeri (g)1
Bjelančevine (g)13
Sol (g)0,7

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.