Tommy - Dućan na dlanu!

President zrnati sir s vlascem 200 g

President Zrnati Sir S Vlascem 200 G

2,29 €/kom

Cijena za j.m.: 11,45 €/kg

Zrnati sir - lagan i ukusan obrok. President svježi sirevi proizvedeni su od svježeg kravljeg mlijeka najbolje kvalitete. President Zrnati sir zbog niskog udjela masti, izrazito pogodan za dijetalnu prehranu, kao i za prehranu djece u razvoju jer predstavlja kvalitetan izvor bjelančevina. Svježi zrnati sir s vlascem · min. 20% masti u suhoj tvari.


Opis proizvoda

ProizvođačBerglandmilch eGen, Schubertstraße 30, A-4600 Wels, Austrija
Zemlja/mjesto podrijetlaAustrija
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od +3 °C do +6 °C.
BrandPresident

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)430/103
Masti (g)4,5
od kojih zasićene masne kiseline (g)2,9
Ugljikohidrati (g)3
od kojih šećeri (g)3
Bjelančevine (g)12,5
Sol (g)0,6

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.