Oral-B zubni konac menta 1 kom

Oral-B Zubni Konac Menta 1 Kom

4,64 €/kom

Cijena za j.m.: 4,64 €/kom
Zaokružite svoju oralnu higijenu upotrebom zubnog konca. Zubni konac Oral-B Essential Mint lako klizi između zubi tako da možete očistiti i najteža mjesta. Konac je čvrst i jednostavan za rukovanje. Nježan je i za prste i za desni, a u ustima ostavlja svjež okus metvice i osjećaj čistoće.

Opis proizvoda

ProizvođačProcter & Gamble UK, Weybridge, Surrey KT13 OXP, Velika Britanija
Zemlja/mjesto podrijetlaKina
BrandOral-B
Neto količina1 kom

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.