Tommy - Dućan na dlanu!

Zvijezda Čili majoneza 85 g

Zvijezda Čili Majoneza 85 G

1,15 €/kom

Cijena za j.m.: 13,53 €/kg

Premium majoneza blagog okusa čili paprike. Uravnoteženo ljuta Čili majoneza zadovoljit će apetite ljubitelja pikantnih okusa, a odgovarat će i onima koji ljutkasta jela ne biraju previše često. Odlično nadopunjuje okus mesa pripremljenog na roštilju pružajući mu notu ljutine uz pouzdan okus Zvijezda Delikates majoneze.


Opis proizvoda

ProizvođačZvijezda plus d.o.o., Marijana Čavića 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od 5°C do 10°C.
BrandZvijezda

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.862/696
Masti (g)76
od kojih zasićene masne kiseline (g)9,3
Ugljikohidrati (g)2,5
od kojih šećeri (g)1,5
Bjelančevine (g)1
Sol (g)0,94

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.