Tommy - Dućan na dlanu!

Zvijezda Delikates Majoneza 85 g

Zvijezda Delikates Majoneza 85 G

1,09 €/kom

Cijena za j.m.: 12,82 €/kg

Majoneza napravljena od svježih žumanjaka i suncokretova ulja po tradicionalnoj recepturi. Kremasta, gusta i bogata tekstura Zvijezda majoneze posebno dobro odgovara svježe pečenom kruhu ili pecivu, hrskavim domaćim krumpirima ili kao dodatak mesu s roštilja kojem će dati posebnu završnu notu. Zbog svoje moći povezivanja različitih namirnica, sastavni je dio francuske salate ili sočnog sendviča, a služi i kao baza za izradu različitih vrsta umaka.


Opis proizvoda

ProizvođačZvijezda plus d.o.o., Ulica Marijana Čavića 1, 10000 Zagreb
Zemlja/mjesto podrijetlaHrvatska, EU
Uvjeti čuvanjaČuvati na temperaturi od 5°C do 10°C.
BrandZvijezda

Nutritivne vrijednosti

Energija (kJ/kcal)2.942/715
Masti (g)78
od kojih zasićene masne kiseline (g)10
Ugljikohidrati (g)2,3
od kojih šećeri (g)1,5
Bjelančevine (g)1,1
Sol (g)1,4

Podaci o proizvodu

Iako se sve informacije o proizvodima redovito ažuriraju, Tommy d.o.o. nije odgovoran za netočne informacije što ne utječe na zakonska prava kupaca.

Iako su poduzete sve mjere kako bismo našim kupcima osigurali točne informacije o proizvodima, iste se kod prehrambenih proizvoda često mijenjaju te se slijedom navedenoga, sastojci, količina sastojaka, nutritivna vrijednost, alergeni i ostale informacije u nekom trenutku mogu promijeniti.

Savjetujemo, prije konzumacije proizvoda, uvijek pročitajte deklaraciju proizvoda ne oslanjajući se isključivo na informacije objavljene na web stranici. Za sva pitanja ili eventualne nejasnoće, uvijek se možete obratiti putem e-maila: potrosacki-servis@tommy.hr ili besplatnog potrošačkog telefona: 0800 0203.

Ove informacije objavljuju se samo za osobne potrebe i nije ih dozvoljeno reproducirati na bilo koji način bez prethodne pisane suglasnosti Tommy d.o.o.